Välkommen med på digital matkurs 15.9 kl. 18! Vi kommer tillsammans med Tara Junker laga lyx-kåldolmar med stensopp och brynt smör. Det kan underlätta matlagningen om du själv har receptet tillgängligt, kanske till och med utskrivet. Finns det någon råvara du inte gillar eller om det känns onödigt att köpa ett större paket av något du annars inte använder går det bra att skarva på Martha-vis.
Har du frågor gällande receptet kan du vända dig direkt till Tara på tara.junker1@gmail.com. Alla handlar alltså i förväg och står redo i köket när Tara sänder live, man kan självklart också delta utan att laga mat själv.
"Från nos till svans" är temat på den finlandssvenska matkulturdagen 9 oktober 2021. Tillsammans med Tara har vi valt att göra en egen twist på det genom att fokusera på att använda hela grönsaken.
Anmäl er här, sista anmälningsdag 14.9. Du får recept och inköpslista i samband med anmälan. Länken till kursen skickas ut några timmar innan kursen börjar. Kursen sänds live från Kokvrån via Zoom, och kan även ses på vår Facebooksida.
Välkommen med!