Helsingfors Svenska Marthaförening

Martha och jag

Martha och  jag är en intervjuserie där vi lyfter fram olika medlemmar i Helsingfors svenska Marthaförening under jubileumsåret 2020.

Martha och jag: Catharina Grotenfelt 

Martha och jag är en intervjuserie där vi lyfter fram olika medlemmar i Helsingfors svenska Marthaförening under jubileumsåret 2020. Läs mera »

Martha och jag: Viviann Seege

Martha och jag är en intervjuserie där vi lyfter fram olika medlemmar i Helsingfors svenska Marthaförening under jubileumsåret 2020. Läs mera »

Martha och jag: Gaby Gahnström

Martha och jag är en intervjuserie där vi lyfter fram olika medlemmar i Helsingfors svenska Marthaförening under jubileumsåret 2020. Gaby Gahnström brinner för hälsa och välmående och är medlem i kretsen Wellness.Läs mera »

Martha och jag: Azra Arnautovic

Martha och  jag är en intervjuserie där vi lyfter fram olika medlemmar i Helsingfors svenska Marthaförening under jubileumsåret 2020. Azra Arnautovic är en av föreningens yngsta medlemmar, född på 1990-talet och Helsingforsbo sedan 2010. Läs mera »

Martha och jag: Tuula Grönholm

Martha och  jag är en intervjuserie där vi lyfter fram olika medlemmar i Helsingfors svenska Marthaförening under jubileumsåret 2020. Tuula Grönholm har varit marthamedlem i över 50 år – vad är egentligen hemligheten bakom ett långt föreningsliv?Läs mera »

Martha och jag: Muluken Cederborg

Martha och  jag är en intervjuserie där vi lyfter fram olika medlemmar i Helsingfors svenska Marthaförening under jubileumsåret 2020. Läs mera »

Martha och jag: Anita Nilsson

Martha och jag är en intervjuserie där vi lyfter fram olika medlemmar i Helsingfors svenska Marthaförening under jubileumsåret 2020. Först ut är Anita Nilsson.Läs mera »
Kontaktuppgifter

kansli

kansliet@helsingforsmartha.fi
tel 09 694 39 02
måndag-torsdag

Maria Rajalin
Verksamhetsledare
maria.rajalin@helsingforsmartha.fi
040 731 2791
Jenna Matintupa
Informatör
jenna.matintupa@helsingforsmartha.fi
040 7312 044
Camilla Komonen
Ordförande
ckomonen@gmail.com
050 5770 780