Helsingfors Svenska Marthaförening

Helsingforsmarthas vikarierande informatör: Emilia Hytönen

15.11.2023 kl. 10:04
Från och med 22.11 börjar Emilia Hytönen jobba som vikarierande informatör för föreningen under Malins föräldraledighet. Lär känna Emilia här!

Hej!

Jag heter Emilia och jag kommer att vikariera som informatör på Helsingforsmartha från och med slutet av november. Jag är jätteglad över den här möjligheten och tror att det kommer att bli en både givande och rolig tid! 

Till min utbildning är jag kulturproducent och under de senaste tio åren har jag arbetat brett inom kulturbranschen som producent och kommunikatör. Jag har arbetat för ett flertal olika organisationer med bland annat musik, bildkonst och film, och det bästa med projektarbete är de många olika människorna man får träffa och att få ta tag i nya utmaningar. Det ser jag också fram emot under min tid på Helsingforsmartha — att få lära känna er och tillsammans lära oss nya saker. 

Min fritid tillbringar jag gärna i koloniträdgården. Den lilla lotten med den charmiga röda stugan är både mitt andningshål och min största källa till inspiration. Jag vågar påstå att en hel del av mina bästa idéer har uppstått samtidigt som jag rensar ogräs eller vänder komposten, och jag slutar aldrig fascineras över hur ett minimalt frö kan växa till något stort, bara omständigheterna är rätta. De livsvisdomar som trädgården och naturen lär mig försöker jag också bära med mig till andra områden i livet. Om jag inte är i trädgården (eller fyller hemmets alla vrår med sådder) kan man hitta mig i en teatersalong, på ett galleri eller på konsert. 

Jag ser fram emot att träffa er alla på vintern och vårens evenemang —  vi hörs och ses!

Ni når Emilia på emilia.hytonen@helsingforsmartha.fi och på 040 731 2044

Helsingfors Martha
Kontaktuppgifter

kansli

Simonsgatan 12 A 5
kansliet@helsingforsmartha.fi

Kansliet är stängt för sommaren, vi är tillbaka igen måndag 12.8.

På hösten har vi öppet:
måndag 10-15
tisdag 13-18
onsdag 10-15

 

Maria Rajalin
Verksamhetsledare
maria.rajalin@helsingforsmartha.fi
040 731 2791 (må-fre)
Emilia Hytönen
Tf. Informatör
emilia.hytonen@helsingforsmartha.fi
040 731 2044 (må-ons)
Annika Linder Airava
Ordförande
ordforande@helsingforsmartha.fi
040 041 8649