Helsingfors Svenska Marthaförening

Lyx-kåldolmar med stensopp och brynt smör

För er som inte kunde delta i matlagningskursen "Från nos till svans - med grönsaker - Vegetarisk vardagslyx med Tara Junker" kan ni ändå laga receptet från kvällen!

"Från nos till svans" är temat på den finlandssvenska matkulturdagen 9 oktober 2021. Tillsammans med Tara har vi valt att göra en egen twist på det genom att fokusera på att använda hela grönsaken.

Nedan hittar du recept och inköpslista.

Kontaktuppgifter

kansli

Simonsgatan 12 A 5
kansliet@helsingforsmartha.fi
tel 09 694 39 02
Kansliet är öppet:
måndag 10-15
tisdag 13-18
onsdag 10-15
 

Maria Rajalin
Verksamhetsledare
maria.rajalin@helsingforsmartha.fi
040 731 2791 (må-to)
Malin Öhman
Informatör
malin.ohman@helsingforsmartha.fi
040 7312 044 (må-to)
Camilla Komonen
Ordförande
ckomonen@gmail.com
050 5770 780