"Från nos till svans" är temat på den finlandssvenska matkulturdagen 9 oktober 2021. Tillsammans med Tara har vi valt att göra en egen twist på det genom att fokusera på att använda hela grönsaken.
Nedan hittar du recept och inköpslista.
"Från nos till svans" är temat på den finlandssvenska matkulturdagen 9 oktober 2021. Tillsammans med Tara har vi valt att göra en egen twist på det genom att fokusera på att använda hela grönsaken.
Nedan hittar du recept och inköpslista.
Simonsgatan 12 A 5
kansliet@helsingforsmartha.fi
Kansliet håller öppet:
måndag 10-15
tisdag 13-18
onsdag 10-15
Maria Rajalin Verksamhetsledare maria.rajalin@helsingforsmartha.fi 040 731 2791 (må-fre) |
|
Emilia Hytönen Tf Informatör emilia.hytonen@helsingforsmartha.fi 040 731 2044 (må-ons) |
|
Annika Linder Airava Ordförande ordforande@helsingforsmartha.fi 040 041 8649 |